HEDEF YKS HEDEF ÜNİVERSİTE

02.11.2022 226

Üniversiteye Doğru Hedef Projesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya ve yükseköğretim kurumları sınavına hazırlık sürecini desteklemeye yönelik planlanmış bir çalışmadır.

İbrahim Ethem Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, alanlarında uzman öğretmen kadromuz tarafından üniversite sınavlarına hazırlık programları uyguluyoruz. Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) hazırlık sistemindeki temel amacımız öğrencilerimizin sınavda karşılaşabilecekleri bütün problemleri çözebilmesini ve öğrencilerimizin test teknikleri ve akademik başarılarını arttırmak, onların mutlu olacağı ve istediği bir bölümü kazanmasını sağlamaktır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin en stresli dönemleri olan üniversite sınavlarına hazırlık dönemlerine büyük bir titizlik ve hassasiyet ile yaklaşarak onların yanında olmaya devam ediyoruz.

Akademik Başarıyı Artırma kapsamında;

·         EBA Destekli Eğitim Kaynakları

·         TYT – AYT Deneme Sınavları

·         Konya Ölçme Değerlendirme Merkezi Sınavları

·         Soru Çözüm Saatleri

·         Eğitim Koçluğu

·         Mesleki Kariyer Seminerleri

·         Destekleme ve Yetiştirme Kursları

·         Üniversite Tanıtım Gezileri

·         Rehberlik ve Kariyer Planlama çalışmaları bütün bir yıl boyunca devam etmektedir.

23-02-2024

13-10-2023